У Стрілковому пройшли змагання з дзюдо

21 квітня  у селі Стрілкове  (Генічеський район) проведено відкриту першість клубу дзюдо «Арабат» серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи. Турнір присвячений 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. 

У змаганнях  взяли участь дві команди клубу «Арабат» з сел Стрілкове та Щасливцеве (тренер Шаймарданов Д.), а також борці з Генічеської районної  ДЮСШ (тренер Халілов Х.) та  ДЮСШ №3 м. Мелітополь (тренер Вульчиц С.)

З привітаннями до дітей і побажаннями чесних змагань та перемоги на татамі.звернулися  Стрілківський сільський голова Олександр Пономарьов і Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко, який прибув у складі групи підтримки маленьких спортсменів.

Турнір було проведено за  змішаніою системою , що дало можливість учасникам провести максимальну кількість схваток, в деяких групах борці виходили на татамі 5 разів. Так, це важко і потребує неабиякої концентрації зусиль, та водночас для дитини – це чудовий спосіб накопичувати спортивний досвід.

У змаганнях було багато дебютантів – дітей, що виходили перемагати чи не вперше. Нікого не залишили байдужими азартні та цілеспрямовані сестри-близнюки Куртбєдінови Софіє та Едіє, а також – Каміла Куртумєрова.

Цікаво, що суддею на татамі був вихованець нашого клубу дзюдо «Арабат» – Зєвадінов Рінат, а Плохушко Еля, Журавльов Данііл та Сулейманов Іслям  теж брали участь  суддівстві під час змагань.

За підсумками змагань спортсмени  Генічеської районної ДЮСШ (тренер Халілов Х.) брат та сестра  Куртумєрови  - Каміла та Едем – посіли ІІІ  та ІІ місця.

Вихованці клубу  «Арабат»  вибороли наступні місця:
І місце – Сеітвелієв Ельдар та Новосєльцева Дар’я (с. Щасливцеве), Гафаров Марлєн та Сулейманов Енвер (с. Стрілкове).
ІІ місце – Сердюк Віталіна та Ебубекір Ісмаіл (с. Щасливцеве), Богер Данііл та Тєряєв Олексій (с. Стрілкове).
ІІІ місце – сестри Куртбєдінови Софіє та Едіє, Асанова Севіля, Плохушко Артем (с. Щасливцеве), Рангаєв Іван та Новосадович Дмитро (с. Стрілкове).

У командному заліку із незначним відривом перемогла мелітопольска команда (вони отримали великий пам’ятний кубок), а  окремі команди с. Щасливцеве та с. Стрілкового посіли ІІ та ІІІ місця відповідно. Переможці і призери нагороджені грамотами та медалями.


Фото:

Нашi партнери