Всеукраїнська регата з академічного веслування пам’яті президента ФАВУВ.Кохнена

З 16 по 18 квітня  на Херсонщині відбулися Всеукраїнські змагання з академічного веслування  серед юніорів. Традиційно змагання присвячуються пам'яті президента ФАВУ В. Кохненко.

Так, в  Олешках на річці Конка на базі дитячо-юнацької спортивної школи змагалися юнаки та дівчата У регаті взяли участь 170 юних спортсменів не старше 2000 року народження з Херсона, Києва, Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Вінниці, Черкасс, які  розіграли 36 комплектів нагород. 

Херсонські спортсмени Вікторія Василенко, Інна Пашедін, Алла Дмитришина, Кирило Карпін, Данило Павленко, Юрій Талах, Сергій Ухов, Олександр Ходос і Артем  Бондаренко  стали срібними призерами змагань.

Також цьогоріч у змаганнях брали участь спортсмени з Литви, що представляють Клайпедську школу веслування, з якою в минулому році, під час Балтійсько-Чорноморського економічного форуму  Херсонська ШВСМ підписала меморандум про співпрацю.

 А в  Херсоні на річці Кошовий відбулися змагання серед дорослих спортсменів, в яких взяли участь 130 веслувальників.  За підсумками змагань серед одиночок  херсонці Станіслав Ковальов  посів 1 місце, Артем Верестюк - 2 місце.  Другими в двійці без кермового  стали Максим Баклаженко і Владислав Богоявленський.


Фото:

Нашi партнери