ФК «Гопри» - срібні призери першості ГО ВФСТ «Колос» з футзалу

З 20 по 22 квітня 2018 року в м. Хотин Чернівецької області пройшли фінальні Всеукраїнські змагання першості ГО  ВФСТ «Колос»  з футзалу серед команд юнаків 2005-2006 років народження.

У змаганнях взяли  участь 7 команд, які  зайняли перші і другі місця в зональних змаганнях: Городенківський район  (Івано-Франуівська область), Кіцманський район (Чернівецька область), «Десна»  с.Агрономічне (Вінницька область), Баранівська ДЮСШ (Житомирська область),  Сумський район  (Сумська область), Василівський район (Запорізька область) і ФК «Гопри»  м.Гола Пристань (Херсонська область).

.Фінальні змагання відбулись за коловою системою: кожна команда зіграла між собою.

У перший день змагань за волею жереба ФК «Гопри»  у першій грі зустрівся з командою Сумської області і при повній ігровій перевазі і безліч гольових моментів зумів програти з рахунком 5-1.  У другій грі проти команди Чернівецької області були зроблені певні виводи і прведена розмова з гравцями і як результат -  перемога 8-1.

На другий ігровий день в першій грі з командою Запорізької області перемога з рахунком 4-0 .  У другій грі проти команди Віницької області знову був сценарій першої гри. Вже в першому таймі гравці ФК «Гопри»  припустилися трьох помилок, які призвели до взяття воріт і з рахунку 0-3 голопристанці почали грати більш комбінаційно і зуміли не тільки зрівняти рахунок, але і вирвати реремогу 5-3 в кінці зустрічі.

Перед останнім днем змагань 4 команди:  ФК «Гопри»,  Сумська область, Запорізька область, Житомірська область  набрали по 9 очок і одна  Івано-Франківська область - 6 очок.   На перше місце претендували 5 команд. Все вирішувалось в останній день турніру.

Першими грали команди Запорізької області  і Віницької області, де перемогла  команда Запоріжжя.

Другими  зустрічалися ФК «Гопри» і Івано-Франківська область. Суперник голопристнців до цього переміг команду Сумської області,  продемонструвавши  грамотну і гарну гру. Зустріч  видалась напруженою, бо при втраті очок кожна з команд вибувала з списку притиндентів на перше місце. Голопристанська команда  ретельно вивчила суперника і була готова до цієї зустрічі,  граючи тактично грамотно і як результат -  4-0 на користь ФК «Гопри».

У своїй наступній зустрічі ФК «Гопри» здолав Житомірську область технічною перемогою 3-0 і, набравши 15 очок, чекав на  результат гри між командами Запоріжжя і Сумської області.

Щоб завоювати золоті медалі гравців Голої Пристані  влаштовував любий результат на користь команди Запорізької області, а також нічия. Команди грали дуже обережно, бо розуміли ціну помилки у цій зустрічі: перший тайм закінчився нічийним результатом 0-0. У другому таймі команди  обмінялися  голами і за хвилину до завершення гри рахунок був .1-1.

На табло добігали  секунди і голопристанці  приготувались радіти, але запорізький захисник невдало вибив м’яч прямо супернику, який і скористався єдиною помилкою за 4 секунди до завершення зустрічи. Отже 2-1 на користь команди Сумської області, яка набравши 15 очок, як і команда ФК «Гопри». Але  за рахунок особистої зустрічи стала переможцем змагань, .ФК «Гопри» -  на другому місці і треті - команда Запорізької області.

Кращим воротарем фінальних змагань,вже другий рік підряд став воротар ФК «Гопри»  Саленко Віктор.

Команді переможцю і командам призерам були вручені  Кубки, медалі і грамоти .


Фото:

Нашi партнери