Новокаховські ветерани - срібні призери відкритого кубка Кривого Рогу з волейболу

20-21 квітня у місті Кривий Ріг відбувся міський турнір з волейболу серед ветеранів на кубок криворізького міського голови Ю. Вілкула, присвячений вшануванню учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

У змаганнях взяли участь 18 ветеранських команд з Кривого Рогу, Дніпра, Кропивницького, Києва, Харкова, Тернівки, Першотравенська, Кам'янського, Нової Каховки, Бердянська.

Спортсмени виступали у чотирьох вікових категоріях. чоловічі: 40+, 55+, 60+, а також жіночі 35+ та 50+. Турнір проходив  на трьох спортивних базах міста: дитячій юнацько-спортивній школі №10, у спортивному залі Криворізького національного університету та в Палаці спорту «Локомотив».

Криворізький міський голова Юрій Вілкул, вітаючи учасників першого міського турніру з побажанням  їм спортивних перемог, зазначив: «Головна ідея турніру – за допомогою спорту об'єднати мужніх, сильних духом людей, які пройшли випробування Чорнобилем. Впевнений, що він стане традиційним і буде збирати спортсменів-ветеранів з усієї України».

За підсумками всіх зіграних ігор  команда  м. Нова Каховка у  напруженій боротьбі посіла  почесне ІІ місце. Золоті  нагороди виборола збірна  команда «Дніпро», а бронзові  – команда  «Профтехосвіта» з Кривого Рогу.


Фото:

Нашi партнери