Відкритий чемпіонат Каховки з баскетболу 2018

22 квітня 2018 року в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбулись змагання відкритого чемпіонату м. Каховки з баскетболу 2018 року серед чоловічих команд.

Організатори турніру: відділ у справах молоді та спорту, відділ освіти (ДЮСШ Каховської міської ради), при підтримці баскетбольної громадськості міста та фінансовій підтримці ТОВ «Опентек».

За першість у змаганнях за коловою системою змагались команди м. Каховки, «Автоплаза» (м. Херсон) та «Автостан»-ДЮСК «Імпульс» (м. Нова Каховка).

Вболівальники, які завітали цього весняного дня до спортивного залу, мали можливість спостерігати у виконанні команд безкомпромісний, технічний, яскравий баскетбол високої якості.

Результати ігор:
 «Автостан» (Нова Каховка) – «Автоплаза» (Херсон) – 36:47

Каховка - «Автоплаза» (Херсон) – 21:47

Каховка - «Автостан» (Нова Каховка) – 41:53

За підсумками змагань перемогу святкувала команда з обласного центру «Автоплаза», на другому місці – команда «Автостан»-ДЮСК «Імпульс» (Нова Каховка), на третьому – команда м. Каховки.

Кращим гравцем чемпіонату став Олексій Щепкін («Автостан» (Нова Каховка).

Переможці та призери змагань, кращий гравець нагороджені кубками, медалями та дипломами від організаторів, а також цінними винагородами від спонсора змагань ТОВ «Опентек» - одного з найбільших в Україні виробників профільних віконних систем та комплектуючих до них.


Фото:

Нашi партнери