Київський тур чемпіонату України ВЮБЛ (дівчата-2001)

З 14 по 16 квітня  2018 року  у Києві  у  спортивному залі СК  «Меридіан» відбулися  ігри  8  останнього  туру  чемпіонату України 2018 року    Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги серед команд дівчат 2001 року народження та молодше.

Голопристанська команда  «Чемпіон – Таврійська Зірка» зустрічалася зі столичними командами КСЛІ -1, КСЛІ -2, КДЮСШ  «Чемпіон» ( Київ).

За грою команди цей  тур став, мабуть, найкращим туром з усіх, які провела наша із Голої Пристані протягом  всього сезону. Жага до перемоги, боротьба , швидкість, захист - все це було присутнє   в баскетбольних матчах у чудовому спорткомплексі «Меридіан». Голопристанські дівчата дали справжній бій всім трьом столичним командам, які не очікували на такий шалений опір з  їх боку.

     Незважаючи на те, що голопристанська  команда була представлена не найсильнiшим складом , всi тi, хто брав участь у iграх останнього туру, проявив себе добре та з гiднiстю представляв  мiсто на змаганнях такого рангу.

Аналізуючи цей сезон, результат голопристнської команди  можна  вважати позитивним та задовільним, так як команда з маленького містечка опинилася у колі спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву з м. Києва, Дніпра, Одеси, Вінниці, Бердянська  та намагалася боротися з такими командами і це  заслуговує  на відзнаку.

У порівнянні з минулими результатами команди (сезон 2015/2016 – 7 місце, сезон 2016/2017 – 6 місце, сезон 2017/2018 – 6 місце), команда прогресує та стабільно вже другий рік поспіль знаходиться в шістці  кращих команд  України серед старших дівчат.

За весь чемпіонат команда «Чемпіон – Таврійська Зірка» провела 24 гри, в яких здобула 8 перемог та зазнала 16 поразок, здобула 32 очки та зайняла загальнокомандне 6 місце.

Загальний розподіл місць після 8 туру ( 24 ігри):

1. ДЮСШ (Бердянськ)
2. КСЛI - 2  (Київ)
3. СДЮСШОР-5 - ДВУФК (Дніпро)
4. КДЮСШ «Чемпіон» (Київ)
5. КСЛI -1 ( Київ)
6. «Чемпіон – Таврійська Зірка» (Гола Пристань)
7. «МСДЮСШОР» (Вінниця)
8.  «Тірас» (Білгород-Дністровський)


Голопритснський міськиї центр «Спорт для всіх»


Фото:

Нашi партнери