Артем Кияновський і Сергій Колмик привітали команду «Дніпро-5» - срібних призерів чемпіонату України з хокею з шайбою

21 квітня у Херсонському льодовому палаці «Фаворит-Арена» по-домашньому урочисто привітали срібних призерів чемпіонату України з хокею з шайбою «Дніпро-5».

Привітати команду прийшов директор Школи гуманітарної праці Артем Кияновський, адже в Школі гуманітарної праці вчаться і живуть 13 хокеїстів, з них 4  з команди «Дніпро-5» (Мещеряков Д., Бокун Е., Даниленко Г., Волошин І.)  та голова  обласної Федерації хокею України Сергій Колмик.

Артем Кияновський виступив з теплими словами вітання, подяки та привітання гравцям команди «Дніпро-5», тренерам і батькам.

Це був, напевно, найважчий психологічно сезон. Олег Синьков вивів команду на ту форму, коли чекали тільки перемог. Дмитро Якушин прийняв «Дніпро"" в непростий для них момент і привів колектив до срібних нагород. Поздоровлення срібних призерів ЮХЛ своєї срібної зміні завершили суботню тренування.

Ще однією радісною подією в Школі гуманітарної праці стала перемога юніорської збірної команди України з хокею з шайбою в чемпіонаті світу серед юніорів.
Подія радісна не тільки тому, що хокеїсти захистили честь країни на міжнародному рівні, а й тому, що в складі збірної команди України грав учень ШГП - Целогородцев Артем.

Джерело


Фото:

Нашi партнери