Про відзначення державними нагородами України спортсменів-паралімпійців

Указом Президента України № 546/2012 від 17 вересня 2012 року "Про відзначення державними нагородами України" за досягнення високих спортивних результатів на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України нагароджено спортсменів і тренерів паралімпійської збірної України, у тому числі і   представників Хресонської області.
 
Орденом «За заслуги» III ступеня  -  ДОЦЕНКА Івана Івановича - срібного призера Паралімпійських ігор з футболу, КОЗЛОВА Володимира Олександровича - бронзового призера Паралімпійських ігор з веслування академічного, МОРОЗОВУ Катерину Борисівну - бронзову призерку Паралімпійських ігор з веслування академічного.

Орденом княгині Ольги II ступеня -  КРАВЧЕНКО Вікторію Анатоліївну - срібну призерку Паралімпійських ігор з легкої атлетики.

Почесні звання: «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ» присвоєно ГУСЕВУ Юрію Олексійовичу - тренерові штатної збірної команди України з тенісу настільного.

Поздоровляємо  із заслуженими нагородами!


Фото:

Нашi партнери