Бліц-турніри присвятили Дню міста

Шахи. 15 вересня у Херсонській ДЮСШ з шахів і шашок Херсонської міської ради  пройшов бліцтурнір з шахів, присвячений Дню міста, у якому взяли участь  14 шахістів-ветеранів 1952 р.н. і старші.
Його переможцями і призерами стали: серед гравців 1952 р.н.  на 1 місці – Іван Форощук, 2 – Володимир Єфімов, 3 – Іван Радіонов; серед гравців 1942 р.н. – 1 місце посів Євген Дьяконов, 2 – Яків Шевчук, 3 – Микола Гордійчук.

Шашки. У дитячо-юнацькій спортивній школі з шашок і шахів відбувся чемпіонат області серед чоловіків і жінок з блискавичних шашок-64. У змаганнях  виступили  21 спортсмен із міст  Херсона, Каховки, Нової Каховки і Бериславського району.
Найкращими гравцями турніру стали:  серед чоловіків 1 місце  у  Валерія Гребьонкіна (м. Херсон, 15 очок з 16 можливих), 2 місце -  у Сергія  Мішина (м. Каховка, 13 очок), 3 місце -  у Юрія  Ніценка ( м. Херсон, 11 очок); 1 місце серед жінок  виборола  Олена Максимова ( м. Херсон, 10 очок),  на 2 місці - Ксенія Яремчук (м. Херсон, 8 очок); 3 місце зайняла  Дарина Скороход (м. Херсон, 7 очок).


Фото:

Нашi партнери