Підсумки І етапу районної Спартакіади державних службовців у Скадовську

11-12 травня 2018 року у м. Скадовську на базі дитячо-юнацької спортивної школи та районного Будинку культури відбулася Спартакіада серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Скадовського району.

У змаганнях взяли участь 4 команди: районної державної адміністрації, Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України», Скадовської міської ради, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Вітаючи команди, голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик звернувся до усіх учасників спартакіади: «Вітаю вас з початком змагань, бажаю всім спортсменам спортивного завзяття, командної злагодженості, в рівній, чесній та цікавій боротьбі отримати бажану перемогу, а суддівській колегії – терпіння та неупередженого ставлення до команд»..

Програма змагань Спартакіади включала в себе 6 видів спорту: волейбол, міні-футбол, настільний теніс, кульова стрільба, шахи та шашки.

У загальнокомандному заліку на І місці – команда Скадовської районної державної адміністрації, на ІІ місці – команда Скадовської міської ради, на ІІІ місці – Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України».

Команда Скадовської міської ради посіла перше місце у змаганнях з  шахів  серед чоловіків, друге - серед жінок. Перше місце загальнокомандне - у настільному тенісі, перші — у шашках серед жінок та стрільбі серед чоловіків. Друге місце вибороли команди у міні-футболі та волейболі.

За результатами проведених змагань переможці будуть представляти Скадовський район на обласних змаганнях.


Фото:

Нашi партнери