Чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів та юніорок

З 4 по 6 травня 2018 року в с. Чкалове, Дніпропетровської області на СК ТОВ «Нікопольский колос» відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків. Участь в якому взяли 215 спортсменів з 13 областей України, з них 35 юніорок. 

У складі збірної команди Херсонської області  на  чемпіонаті  виступили  спортсмени  Нової Каховки та Таврійська - вихованці секції гирьового спорту (тренер Валентин Приходько).

Місто Таврійськ представляли   Микита Бабир, Едуард Бельтюков, Микита Михайленко, Андрій Панасюк 

За підсумками змагань срібним призером чемпіонату України у категорії 35 кг, став Михайленко Микита.  За словами тренера Валентина Приходько, 11-річний Микита Михайленко, який виступав в групі молодших юнаків, в поштовху  довгого циклу підняв 8-кілограмові гирі 81 раз. З таким результатом він зайняв друге місце, відставши від переможця всього на 7 поштовхів. При вазі тіла 29 кг добитися такого результату – це справжня перемога Микити.

Серед інших різних вагових та вікових категоріях  спортсмени Таврійська посіли наступні місця: 4 місце – Панасюк Матвій, 5 місце – Белтюков Едуард,  7 місце – Бобир Микита.

Значна доля успіху, без сумніву, належить тренеру Валентину Приходько, який передає спортсменам свій досвід та вчить не тільки професійним навикам, але витримці та наполегливості.

Джерело: Таврійські вісти


Фото:

Нашi партнери