Новокаховські гімназисти здобули перемогу на обласному етапі змагань «Старти надій»

14 травня у  Скадовську відбувся третій (обласний) етап змагань «Старти надій-2018», на якому Нову Каховку представляла команда гімназії, здобувши перемогу у  міського етапі  змагань, повідомляє видання «НК онлайн».

Команда у складі 14 учасників  (Березан Сергій, Клиба Денис, Кисловський,  Савич Владислав, Тимошенко Вероніка, Кушнір Данило, Садовник Іван, Папідзе Софія, Сімончук Владислав, Артемчук Артем, Бойко Євгеній, Калінін Андрій, Гугля Альона, Саннікова Дар’я, Андріанова Аліна) самовіддано захищали честь міста з наступних  видів спорту: естафетний біг, стрибки в довжину, метання м’яча, піднімання тулуба, біг 800 м (для дівчат) і 1000 м  (для хлопців).

Не обійшлось, на жаль, без форс-мажору. У одного з учасників команди була зламана рука і ще навіть незнятий гіпс, а він біг естафету, стрибав у довжину. У Данила Кушніра в  ранок від’їзду була висока температура, але на заперечення тренера їхати  в такому стані, він відповів: «Не можу підвести команду!».

Ось такі вони – самовіддані  гімназисти, в серцях яких живе дух патріотизму, відповідальності за доручену справу,  настрій  перемогти попри всі перешкоди.  І цей дух допоміг команді.

За результатами  змагань новокаховчани вибороли найбільше балів, залишивши далеко позаду і  Херсон, і Скадовськ, і Генічеськ, і Берислав, і інші районні центри області, посівши І призове місце.

Школа пишається своїми учнями і тренером – учителем фізкультури гімназії І. Коваленком та його молодою колегою А. Вавілюк.

Попереду у команди серйозні тренування й підготовка до участі у Всеукраїнських змаганнях «Старти надій».

Джерело: НК онлайн


Фото:

Нашi партнери