У Голій Пристані відбулися веселі та незвичайні спортивно-розважальні змагання «Тато, мама, я - спортивна сім'я»

11 травня у Голій Пристані на базі Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулися веселі та незвичайні спортивно-розважальні змагання «Тато, мама, я - спортивна сім'я», що вже стали традиційним щорічним спортивним дійством, яке поєднує в собі спорт, розваги та здорову конкуренцію. 

Цього року право називатися найспортивнішою сім’єю виборювали чотири сімейні команди із закладів загальної середньої освіти міста:
 
- Голопристанського навчально-виховного комплексу «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням предметів художнього профілю» - родина Гончарових (тато – Вадим Сергійович, мама – Марина Анатоліївна, донька – Вікторія);

- Голопристанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо – математичного циклів – родина Рябущиць (тато – Семен Павлович, мама – Ганна Миколаївна, син – Артем);

- Голопристанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 – родина Сидоренків (тато – Андрій Миколайович, мама – Катерина Анатоліївна, донька – Олександра);

- Голопристанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 – родина Сліпченків (тато – Вадим Валерійович, мама – Оксана Миколаївна, донька – Дар’я). 
 
Родинам випала прекрасна можливість позмагатися у силі, спритності, винахідливості, відпочити та поспілкуватися з дітьми та друзями, та, звісно, набратись позитивних емоцій і хорошого настрою.
 
Із привітальним словом перед початком змагань виступив заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради Олександр Таран, який подякував сім’ям за те, що вони знайшли час та прийшли взяти участь у змаганнях, побажав міцного здоров’я, здійснення мрій та сподівань, якнайбільше позитивних вражень та, звісно, перемоги найдостойнішому! 
 
Учасники змагань демонстрували свої найкращі здібності у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у шести командних естафетах («Флорбол», «Перенеси сім’ю», «Дартс», «Стрибки в мішках», «Розкидати та зібрати», «Гусениця») та набирали якнайбільше балів у спортивній вікторині. Не тільки діти, а й батьки старанно із молодечим запалом долали перешкоди.
 
Тож учасники змагань продемонстрували, що ж таке справжня міцна і дружна сім’я, в якій всі допомагають один одному, радіють спільним успіхам і з легкістю надають підтримку у важку хвилину. 
 
За підсумками всіх спортивних випробувань абсолютним переможцем цьогорічних міських змагань, показавши найкращі результати, стала спортивна сім'я Сидоренків ( ГолопристанськА ЗОШ № 1). Друге місце виборола сім’я Гончарових (ГолопристанськА гімназія),  третє місце – у сім’ї Сліпченків (Голопристанська ЗОШ № 4).

Переможці та призери були нагороджені медалями та кубком.
 
Батьки та діти подарували глядачам хвилини незабутньої радості. Назва конкурсу - «Тато, мама, я - спортивна сім’я» - повністю виправдала себе. Адже усі члени кожної з сімей-учасниць доклали максимум зусиль для того, щоб перемогти, показали майстерність та спритність в усіх видах змагань. Усі отримали масу позитивних емоцій: і глядачі, і учасники, а особливо потішились діти, адже у наш шалений час не так багато часу залишається на спільні родинні забави. Цієї днини сім’ї-учасниці перетворилися в єдиний механізм, що крокував до перемоги, підтримуючи один одного. Переможених цього дня не було, адже всі без виключення отримали заряд позитиву. 
 
Між естафетами присутні насолоджувалися виступами Артема Тригуба та Аріни Романенко (Голопристанська гімназія). Також учасники й гості змагань мали змогу подивитись хореографічну композицію у виконанні учнів 2-А класу Голопристанської ЗОШ № 4.


Фото:

Нашi партнери