Всеукраїнський відкритий турнір з важкої атлетики пам’яті Якова Куценка

З 15 по 18 травня в місті Чорноморську (Іллічівськ) проходив Всеукраїнський відкритий турнір з важкої атлетики пам’яті заслуженого майстра спорту Якова Григоровича Куценка серед чоловіків та жінок.

На змаганнях успішно виступили важкоатлети  Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури.

Так, переможцем  турніру у ваговій категорії 85 кг  став Микола Рященко з сумою двоборства 296 кг (ривок 127 кг, поштовх 169 кг).

Кращий результат серед всіх важкоатлетів показав Микита Прошинській, який  не тільки переміг у ваговій категорії понад 105 кг  з  сумою  двоборства 372 кг (ривок 165 кг, поштовх 297 кг),  але і став абсолютним переможцем змагань.

Ще один представник Херсонської області - Руслан Макаров у ваговій категорії 62 кг у двоєборстві показав результат 252 кг (ривок 112 кг,  поштовх 149 кг)  і виборов перше місце.

Зазначимо також,  що Всеукраїнський відкритий турнір з важкої атлетики пам'яті заслуженого майстра спорту Якова Куценка традиційно багато років проходив у м. Скадовську Херсонської області. У 2018 році українська федерація важкої атлетики  перенесла його в м. Чорноморськ (Іллічівськ).


Фото:

Нашi партнери