Медалі чемпіонатів України у каховських паралімпійців

Спортсмени-паралімпійці Каховської філії регіонального центру «Інваспорт» (спеціаліст Микола Гриценко) та Каховського геріатричного пансіонату у квітні-траівні успішно виступили  у  всеукраїнських змаганнях з  наступних видів спорту.

Армрестлінг. 12-15 квітня 2018 року в м. Одесі проходив чемпіонат України з армрестлінгу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату. В цих, дебютних для себе змаганнях, брав участь спортсмен Каховської філії регіонального центру «Інваспорт»  Кабула Богдан (тренер Валерій Левченко). За підсумками змагань Богдан виборов третє місце в категорії до 60 кг.

Бочче. 19-20 травня в м. Одесі відбувся чемпіонат України з бочче (спортивна гра на влучність) серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату. У збірній команді Херсонської області найкращий результат вибороли каховчане Кульбікаєв Олександр – 3 місце та Кравченко Світлана – 2 місце.

Легка атлетика. 19-22 травня  в м. Миколаєві відбувся фінальний етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей з вадами слуху. Дуже вдало на цих змаганнях виступила каховчанка Міхеєнко Ангеліна (тренер Валерій Левченко), яка в кожному виді  змагань з  легкої атлетики виборола призові місця: стрибки у довжину з розбігу – 3 місце, біг 30 м – 2 місце та біг 200 м – 2 місце.


Фото:

Нашi партнери