Турнір з футболу пам’яті Сергія Веремеєва

19 - 20 травня 2018 року на стадіоні «Інтер» Херсонської загальноосвітньої школи - інтернату І - ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка проведено відкритий обласний турнір з футболу 2018 року серед команд юнаків 2009-2010 років народження  пам’яті Сергія Веремеєва.

Як відомо,  Сергій Григорович Вєрємєєва протягом багатьох сезонів у 70/80-і роки минулого сторіччя був провідним гравцем і лідером команд «Локомотив» та «Кристал» (м. Херсон), яка збирала від 10 до  15-тисячні аудиторії уболівальників майже кожного домашнього матчу.

І хоча він за свою футбольну кар’єру гравця не досяг рівня та успіхів свого середнього брата Володимира, гравця київського «Динамо» і збірної СРСР, але, як тренер, відкрив для українського футболу одну з найяскравіших її зірок, гравця дніпропетровського «Дніпра», київського «Динамо», інших футбольних клубів та збірної України, заслуженого майстра спорту Юрія Максимова.

Організували і провели змагання СДЮСШОР з футболу «Кристал» управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, обласна організація громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області, громадська спілка «Херсонська обласна дитячо-юнацька футбольна ліга», громадська організація «Асоціація ветеранів футбольного клубу «Кристал», ветеранів футболу міста Херсона та Херсонської області» за рахунок благодійних внесків батьків юних футболістів.

У турнірі узяли команди:
- «Колос» с. Чорнобаївка Білозерський район (Білозерська районна КДЮСШ);
- «Освіта» м. Херсон (комплексна ДЮСШ управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації);
- СДЮСШОР «Кристал» м. Херсон (СДЮСШОР з футболу «Кристал» управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації);
- СДЮСШОР «Миколаїв» м. Миколаїв;
- ФК «Гопри» м. Гола Пристань.

За регламентом змагань команди зіграли між собою за коловою системою в одне коло.

У результаті проведених змагань чемпіоном відкритого обласного турніру з турнір з футболу сезону 2018 року пам’яті Сергія Веремеєва серед команд юнаків 2009-2010 років народження  стала команда «Колос» с. Чорнобаївка (тренер команди Василь Чернявський, директор ДЮСШ Олександр Кімлач).

Срібний призер – команда «Кристал» м. Херсон (тренер Володимир Володін, директор СДЮСШОР «Кристал»  Анатолій Жосан), бронзовий  призер – команда «Освіта» м. Херсон (тренер Олександр Петров, директор КДЮСШ Віктор Бербенцев).

На четвертому місці -   ФК «Гопри» м.Гола Пристань і  на п’ятому -  СДЮШОР м.Миколаїв.

Усім командам - учасницям були вручені пам'ятні кубки і дипломи, а гравцям команд, що посіли І - ІІІ місця медалі і дипломи.

А 28 - 29 травня на тому ж стадіоні «Інтер» відбудуться аналогічні змагання серед команд юнаків 2007-2008 років народження.


Фото:

Нашi партнери