ІІ етап чемпіонату України 2018 року серед юнаків з пішохідного туризму

У минулі вихідні протягом трьох днів  переможці районих та міських етапів змагалися за звання найсильніших спортсменів області у ІІ етапі чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму,  організатором якого став комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді" Херсонської обласної ради.

У ІІ етапі чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму взяло участь 17 команд з 11 районів області, міст Херсона, Нової Каховки та Голої Пристані, 2 об’єднаних територіальних громад та комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді»  Херсонської обласної ради.

З самого першого дня змагань розгорнулась жорстока бортьба за лідерство. У командних змаганнях «Зв'язки» перемогу здобула команда міста Херсона і тримала пальму першості протягом трьох днів змагань. На другому місті в перший день змагань стала команда комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради, третю сходинку зайняла команда Нижньосірогозького району.

Дуже цікавим і насиченим для спортсменів став другий день змагань, в який вони долали дистанцію «Крос-похід», де показували свої навички зі спортивного орієнтування та техніки пішохідного туризму. Очолили турнірну таблицю в цьому виді змагань команда міста Херсона, другу сходинку посіла команда Білозерського району, замикає тройку лідерів команда Нижньосірогозького району. 

У виді змагань «Командна смуга перешкод»  вже впевненено своє лідерство підтвердила команда міста Херсона, срібло виборола команда Центру, бронзу завоювала команда Нижньосірогозького району.

За результатами трьох днів в загальному заліку місця розподілилися наступним чином:

І місце - команда міста Херсон;

ІІ місце - Нижньосірогозький район;

ІІІ місце - Білозерський район.


 


Фото:

Нашi партнери