На Херсонщині відбудеться чемпіонат світу з ловлі хижої риби та Кубок України з підводного полювання

На Херсонщині у дельті р.Дніпро на акваторії річок Бакай та Голопристанська Конка з 3 по 7 жовтня 2012 року відбудеться V чемпіонат світу з ловлі хижої риби спінінгом з човна на штучні приманки.

Чемпіонат проводиться в Україні вперше. Організація і підготовка чемпіонату світу здійснюється Херсонською федерацією риболовного спорту, що є повноправним членом Федерації риболовного спорту України, а також за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації.

Змагання пройдуть у 2 тури за участі біля 90 спортсменів з 13 країн світу, буде використано 30-35 човнів, місця розташування яких визначатимуться жеребкуванням.

Закриття чемпіонату відбудеться в рамках фестивалю «Рибний пір» 7 жовтня 2012 року у м.Херсоні  на набережній проспекту Ушакова.

Кубок України з підводного полювання проходитиме з 6  по 7 жовтня  2012 року у дельті р.Дніпро – на акваторії правого берега річки: від лісгоспу с.Антонівка вниз за течією до набережної парку Слави.

Організація і підготовка Кубку України здійснюється Херсонською обласною громадською організацією «Спортивний клуб водних видів спорту «Аквасфера Юг»», що є повноправним членом Федерації підводного спорту та підводної діяльності України, та за підтримки Херсонської обласної державної адміністрацієї.
Наразі запланована участь біля 150 спортсменів.


Фото:

Нашi партнери