Генічеські спортсмени - призери чемпіонату України з морських багатоборств

З 19 ао 21 травня 2018 року у місті Києві відбувся відкритий чемпіонат України серед школярів з морських багатоборств (акватлон ) і чемпіонат України серед юнаків з морських багатоборств (триборство).

У змаганнях брали участь учні  8-9, 10-11 класів міста Києва, Київської, Черкаської Львівської  і Херсонської області. Херсонщину на змаганнях представляли вихованці відділення плавання та морських багатоборств Генічеської КДЮСШ  (тренери Носов О. І., Прядко С. М., Бурлін М. А., Носова Л. М.).  

Учасники змагань з акватлону повинні були проплити 50 м та пробігти 400 м.  За підсумками змагань команда дівчат та команда юнаків 10-11 класу посіли перші місця у командному заліку, а команда дівчат 8-9 класів - друге місце.

В особистому заліку серед дівчат і юнаків генічеські спортсмени вибороли наступні місця: І місце -Іванова Анна (НВК № 3); ІІ місце - Лозова Анастасія, (гімназія, Ібрагімова Ніколь (НВК № 3),  Пахоменков Олександр (гімназія ); ІІІ місце - Боровська Марія (гімназія) Остащук Данило (гімназія).

Більш досвідчені спортсмени взяли участь у чемпіонаті України з морських багатоборств (триборство) і теж здобули нагороди. Триборство включає  плавання 200 м, біг 800 м і стрільба з пневматичного пістолета.

У командному заліку команда Херсонської області (дівчата) у складі: Лозова Анастасія, Большикова Дарья, Іванова Ганна  та  команда юнаків у складі: Остащук Данило, Пахоменков Олексій, Пахоменков Олександр, Панкратов Олександр, Король Микола посіли ІІІ місце.


Фото:

Нашi партнери