Відкрита першість міста Нова Каховка з кікбоксингу

9 червня 2018 рокуу Новій Каховці, на боксерському рингу стадіону «Енергія» відбулась відкрита першість міста Нова Каховка з кікбоксингу серед юнаків та юніорів.

Змагання проводились за міжнародною версією WAKO у розділі кік лайт-контакт.

На урочистому відкритті змагань і, яка проходила за підтримки Новокаховського міського голови, відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту та федерації кікбоксингу України WAKO в місті Нова Каховка з привітальними словами звернулись міський голова Володимир Коваленко та організатор і головний суддя змагань Юрій Маломуж . Вони привітали юних учасників змагань, їх батьків і всіх присутніх гостей на арені, учасникам побажали продовжувати займатися вибраним видом спорту і досягати високих результатів. .

У змаганнях взяли участь 97 спортсменів спортивних клубів Херсонської області, у тому числі  ново каховських спортивних клубів з кікбоксингу: СК «Акцент» з м. Каховка та м. Нова Каховка (тренери  Ю.Маломуж, О. Маломуж), і СК «Торнадо» (тренер  К. Губка).

За підсумками всіх спарингів у різних категоріях спортсмени з Нової Каховки  завоювали  золоті нагороди у наступних категоріях.

У категорії «молодші юнаки» перемогли – Гриценко Іван, Костиря Іван, Баранов Нікіта, Коваленко Данило, Жувага Павло, Маломуж Глєб, Титаренко Данііл, Кірюшин Марко, Дробиш Ярослав, Кабанець Андрій.

Переможці у категорії «юнаки» – Титаренко Дмитро, Олішевський Олександр, Горяйстов Єгор, Новосельцев Данііл, Кірієнко Денис, Гаранько Руслан.

У категорії «старші юнаки» перемогу отримали – Сокол Віталій, Масюткін Микита, Гордієнко Артем.

Переможці категорії «юніори» – Тиркало Дмитро, Савченко Владислав.

У командному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

І місцеСК «Акцент» (м. Нова Каховка, 14 золотих нагород)

ІІ місце – за кількістю балів розділили між собою команди СК «Торнадо» (м. Нова Каховка) та СК «Акцент» (м. Каховка). Команди вибороли по 8 золотих нагород.

На урочистій церемонії нагородження, що відбулась одразу після закінчення змагань кубки, грамоти та медалі спортсменам вручала начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран.


Фото:

Нашi партнери