Горностаївці упішно виступили на чемпіонаті світу з «Козацького двобою»

З 1 по 3 червня 2018 року у місті Одесі відбулись змагання відкритого Кубку світу з «Козацького двобою». Близько 500 спортсменів з 16 країн світу відстоювали честь своїх держав та боролись за звання чемпіона світу. 

Вперше на змагання такого високого рівня від Горностаївського спортивного клубу Контактного карате та бойових мистецтв «КІТ» у складі збірної України взяли участь 10 спортсменів під керівництвом тренера Миколи Кітченка.

До підготовки на змагання спортсмени підійшли дуже серйозно, адже  були заявлені лише в повно контактні розділи, інколи не вистачало трьохгодинних тренувань для відпрацювання фізичних, технічних та функціональних навичок.

Тактична перебудова на інші правила не закінчилась на тренуваннях, у ході двобою змінювали тактичні аспекти проти спортсменів з Італії, Ірану, Лівану, Азербайджану та Кіпру, які дуже добре володли борцівською та ударною технікою.

Після двох днів виснажливих та запеклих двобоїв на татамі та в автогоні, спортсмени з Горностаївки демонстрували вражаючі результати, перемагаючи усіх супротивників. Дуже багато глядачів тренерів та представників підходили до команди і розпитували звідки вони приїхали, де тренуються та де знаходиться  Горностаївка.

Результати говорять самі за себе:  9 золотих медалей, 2 срібні та 5 бронзових вибороли юні спотрсмени з Горностаївського бійцівського клубу «КІТ».
Сім чемпіонів світу – Станіслав Зімов, Олександр Нікітін, Олександр Барикін, Владислава Панасенко. Владислав Мигович, дворазові чемпіони - Ростислав Чистік та Вікторія Любашевська,  віце-чемпіони -. Андрій Кудля і Василь Бризгун.

Бронзові нагороди завоювали:  Станіслав Зімов, Олександр Нікітін, Олександр Барикін, Владислава Панасенко, Василь Бризгун.


За матеріалами видання Український Південь


Фото:

Нашi партнери