Херсонські спортсменки – переможці фінального тура чемпіонату України з настільного тенісу

В Одесі пройшов фінальний тур клубного чемпіонату України Дитячої ліги з настільного тенісу серед дівчат вікової категорії 2003 року народження і молодше.

У фінальному турі чемпіонату України виступили команди з Києва, Запоріжжя, Рогатина (Івано-Франківська область, Кропивницького (Кіровоградська область) , Одеси, Львова, Харкова, Тернополя, Луцька (Волинська область) та Умані (Черкаська область) та Херсона.

Команда Херсонського вищого училища фізкультури (ХВУФК), за яку грали Аліна Манн, Вікторія Фісько, Олександра Білявська, Діана Мелешкевич і Вікторія Шевчук, серед 18 команд зберегли лідерство і стали чемпіонками. Тренери - Євген Вечорок і Тетяна Кузнєцова.

Херсонки лідирували з першого туру. Закріпивши свій успіх у другому турі, команда ХВУФК обіграла головних конкурентів в третьому, заключному турі суперниць з Києва, Запоріжжя, Рогатина, Кропивницького, Одеси, Львова, Харкова, Тернополя, Луцька та Умані.!

За підсумками чемпіонату в символічну збірну кращих гравців України увійшла херсонка Вікторія Фісько, а Аліна Манн - в п'ятірку самих технічних.


Фото:

Нашi партнери