Відбулися матчі першого туру фінальних змагань «Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola» за участі команди Херсонської ЗОШ № 24

13 червня у м. Івано-Франківськ  на стадіоні «Хет-Трик Арена» відбулися матчі  першого туру  Всеукраїнських фінальних змагань з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» серед команд школярів  U12. 

Група А:
Гімназія № 46 м. Харків – ЗОШ № 3 м. Коростень – 1:3
ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ № 24 м. Херсон – 2:2

Група Б:
ЗОШ № 35 м. Вінниця – Олександрійський колегіум – 4:0
ЗОШ № 10 м. Ніжин – ЗОШ № 25 м. Луцьк – 1:3

Матчі другого та третього турів відбудуться 14 червня.
Група А
2-й тур:
ЗОШ № 3 м. Коростень – ЗОШ № 24 м. Херсон
Гімназія № 46 м. Харків – ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ
3-й тур:
ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ № 3 м. Коростень
ЗОШ № 24 м. Херсон – гімназія № 46 м. Харків

Група Б
2-й тур:
Олександрійський колегіум – ЗОШ № 25 м. Луцьк
ЗОШ № 35 м. Вінниця – ЗОШ № 10 м. Ніжин
3-й тур:
ЗОШ № 10 м. Ніжин – Олександрійський колегіум
ЗОШ № 25 м. Луцьк – ЗОШ № 35 м. Вінниця

Вирішальні матчі фінального турніру серед 12-річних гравців розпочнуться 15 червня, у п’ятницю, о 10.30.

Слід додати, що  саме у місті  Івано-Франківську далекого 1998 року відбувся перший фінал цих Всеукраїнських змагань. Всього 120 команд були учасниками того першого турніру. Тепер же до Івано-Франківська завітали кращі з тисяч шкільних дитячих колективів, які були учасниками попередніх етапів змагань.

На команди чекають комплекти чудової ігрової форми, футбольні м’ячі, численні відзнаки та подарунки від Асоціації аматорського футболу України, Федерації футболу України та спонсорів змагань. Кожен юний футболіст отримає пам’ятну атрибутику та призи на згадку про участь у фінальному турнірі.

Довідка. «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – Всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл. Турнір є спадкоємцем Всесоюзних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.


 


Фото:

Нашi партнери