Генічеська районна ДЮСШ запрошує дітей района до занять спортом

Генічеська районна дитячо-юнацька спортивна школа Генічеської районної ради Херсонської області розпочала свою діяльність у 2007 році.

Першим директором школи був Ропан Леонід Артемович. З 2012 року спортивну школу очолює майстер спорту СССР, суддя міжнародної категорії з боксу Годес Едуард Володимирович.

За цей час у спортивній школі займались спортом понад 3000 дітей та підлітків міста та району.

На спортивній базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Генічеської районної ДЮСШ кожного року проходять чемпіонати України, Кубки України, міжнародні та всеукраїнські турніри та змагання, чемпіонати Херсонської області,  районні змагання  з видів спорту.

Із року в рік Генічеській районній дитячо-юнацькій спортивній школі районна рада та районна держадміністрація виділяє кошти для розвитку та покрашення матеріально-технічної бази спортивних відділень школи.

У Генічеській районній ДЮСШ культивуються такі види спорту як: баскетбол, бокс, дзюдо, рукопашний бій, теніс настільний, футбол, футзал, гирьовий спорт та з нового навчального року планується відкриття відділення вільної боротьби та відділення з козацького двоборства.

Відділення баскетболу з 2008 року очолює тренер-викладач другої  категорії Затона Віталій Валерійович.  Під його керівництвом спортсмени ставали призерами чемпіонату України, неодноразово - призерами чемпіонатів Херсонської області, літніх спортивних ігор Херсонських, змагань районного рівня. За час роботи було підготовлено 132 спортсмени першого  та масових спортивних розрядів.

Відділення боксу було відкрито в 2008 році. Ведуть його тренер-викладач вищої категорії Годес Едуард Володимирович, тренер-викладач першої  категорії, майстер спорту України Кокуль Володимир Анатолійович і в 2017 році штат тренерів-викладачів з боксу поповнив Кравець Олександр Олександрович.
Серед вихованців ДЮСШ відділення боксу є чемпіони та призери чемпіонатів України, Кубків України, учасники чемпіонатів світу та Європи, чемпіонатів Херсонської області, чемпіони та призери міжнародних турнірів та змагань різного рівня. За час роботи відділення тренерами-викладачами були підготовлені:  майстер спорту України міжнародного класу Мельник Сергій, 11 майстрів спорту України, 19 кандидатів у майстри спорту України та більше 150 спортсменів першого  та масових спортивних розрядів.

Відділення рукопашного бою з початку діяльності Генічеської районної ДЮСШ очолює тренер-викладач першої  категорії, майстер спорту України Солоп Ігор Євгенійович. З 2013 року з вихованцями займається тренер-викладач першої  категорії Солоп Денис Ігоревич. Відділення знаходиться в селі Новогригорівка.
Під керівництвом тренерів спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів Європи, України, Кубку України, чемпіонатів Херсонської області та змагань інших рівнів. За цей час були підготовлені: майстри спорту України міжнародного класу Будій Ірина та Сьомочкін Іван, 2 майстри спорту України, 15 кандидатів у майстри спорту України  та більше 50 спортсменів першого та масових спортивних розрядів. До складу національної збірної команди України на 2018 рік з рукопашному бою ввійшли Солоп Денис і Будій Ірина.

У відділенні дзюдо з 2007 року працює тренер-викладач другої  категорії Халілов Халіл Хасанович. За цей період спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів Херсонської області, всеукраїнських турнірів та змагань районного рівня. Підготовлено 105 спортсменів масових розрядів.

У відділенні футболу працюють два тренера: тренер-викладач першої категорії Ропан Руслан Леонідович і з 2017 року -  Удод Максим Ігоревич, який займається вихованцями в смт Рикове.
З 2007 року  підготовлено 20 спортсменів першого спортивного розряду з футболу та понад 170 спортсменів масових розрядів. Спортсмени відділення з футболу брали участь та перемагали  на чемпіонатах міста, районну та чемпіонатах області, всеукраїнських та обласних турнірах.

Також з 2018 року відкрито відділення з футзалу. Зза цей час вихованцям відділення  9 спортсменам присвоєно другий спортивний розряд. Спортсмени успішно виступали на чемпіонатах міста, району, чемпіонатах області та літніх юнацьких ігор молоді Херсонщини. 

Відділення з тенісу настільного веде тренер-викладач Караманов Анатолій Леонідович. Під його керівництвом спортсмени брали участь та ставали призерами чемпіонатів області, неодноразово - призерами турнірів міста Генічеська, літніх спортивних ігор Херсонщини, змагань районного рівня. За час роботи тренером було підготовлено 22 спортсмена масових спортивних розрядів.

З березня 2018 року в Генічеської районної ДЮСШ відкрилось відділення з гирьового спорту, в якому працює тренер-викладач Гнилянський Володимир Теодорович.

Генічеська районні ДЮСШ пишається своїми досягненнями. З 2007 по 2018  підготовлено 3 майстра спорту України міжнародного класу  (Мельник Сергій, Сьомочкін Іван та Будій Ірина), 16 майстрів спорту України, 25  кандидатів у майстри спорту України, більше 1000 спортсменів першого та масових спортивних розрядів.

Серед вихованців Генічеської районної дитячо-юнацької спортивної школи Генічеської районної ради Херсонської області: учасники та чемпіони Європи, Кубків Європи, учасники чемпіонату світу, чемпіони та призери чемпіонатів України, Кубків України, Херсонської області, чемпіони та призери міжнародних турнірів та змагань.

Запрошуємо всіх бажаючих до Генічеської районної ДЮСШ, з дітьми працюють досвідчені тренери-викладачі, які працюють багато років та мають вищу педагогічну освіту за спеціалізацією виховання та спорт.

Двері дитячо-юнацької спортивної школи завжди відкриті для всіх, хто бажає займатися спортом, передусім дітей, адже здорові діти майбутнє України.

«Новий візит»


Фото:

Нашi партнери