У Голій Пристані відбувся дитячий фестиваль рибальства «Карасик»

Вже другий рік поспіль на набережній Голої Пристані пройшов дитячий фестиваль рибальства «Карасик». Ініціатором та головним спонсором цього чудового заходу є депутат Голопристанської міської ради Юрій Зеленін. 

 У цьому році фестиваль пройшов у минулу суботу, 16 червня, та зібрав понад 60 учасників, які представляли не тільки  Голу Пристань та Голопристанський район, а й Нову Каховку, Херсон і навіть Київ.

Вже із сьомої ранку, незважаючи на рясний дощ, набережна міста почала заповнюватися учасниками та гостями фестивалю і цей день вони провели з гарним настроєм і отримали масу приємних емоцій. Всі учасники, без винятку, отримали подарунки, а переможці, яких було 15, стали володарями цінних подарунків. 

В рамках фестивалю також проходив конкурс дитячого малюнку на тему «Про рибалку з гумором», у якому взяли участь понад 90 робіт, а 9 найкращих отримали нагороди та призи від депутата міської ради Андрія Бездворного.

Після нагородження та завершення фестивалю, діти подарували організатору фестивалю прапор фестивалю з побажаннями, які вони могли написати йому протягом свого перебування біля альтанки, а також побажали, щоб фестиваль продовжував життя і був і третій, і четвертий, і п’ятий.

Джерело: Новини Голої Пристані


Фото:

Нашi партнери