Світлої пам’яті Октябрини Іванівни Яструбової

25 листопада 2020 року  на 86-му році пішла з життя Яструбова Октябрина Іванівна, заслужений тренер України з веслування на байдарках, майстер спорту СРСР з веслування, голова спортивного клубу Херсонського національного технічного університету.




Її  ім'я тісно зв’язано з історією херсонського спорту: 50 років у спорті. Починала у далекому 1953 році  тренером на Херсонському комбайновому заводі імені Петровського, потім тренером з веслування ДЮСШ з водних видів спорту, працювала у  ДЮСШ  ДСТ «Авангард» і  «Буревісник», брала участь у змаганнях, була членом збірної команди СРСР.  З 1980 – інструктор зі спорту спортивного клубу Херсонського індустріального інституту, з 1999 – інструктор зі спорту Херсонського державного технічного університету. Після завершення спортивної кар’єри  більше 30 років вона брала участь в суддівстві змагань різного рангу, включаючи і змагання з веслування  на байдарках і каное ХХІІ літніх Олімпійських ігор 1980 року у Москві.

Октябрина Іванівна  була людиною мудрою і доброю, невтомним і самовідданим керівником, надійним товаришем, енергійною людиною, великим працелюбом.

Спортивна громада Херсонщини висловлює глибокі і щирі співчуття сім’ї, рідним та близьким

Світла пам’ять про Октябрину Іванівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів і колег.

Церемонія прощання з Октябриною Іванівною Яструбовою   відбудеться  у  суботу,  28  листопада  2020 року,  об 11.00   у Херсонській міській клінічній лікарні  імені  А. і О. Тропіних, за адресою:  м.Херсон,  вул. Комарова, 2. 
Пам’ятаємо, сумуємо.



Фото:

Нашi партнери