У пошуках героя

За підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету України Херсонська бібліотека-філія №13 провела тематичну зустріч «У пошуках героя» з видатними спортсменами України.

У заході взяв участь заступник голови регіонального відділення НОК, заслужений майстер спорту з веслуванню на байдарках і каное, призер Олімпійських ігор Сергій Кірсанов, який є частим гостем подібних заходів. 

Уславлений спортсмен розповів дітям про спортивні досягнення та здоровий спосіб життя й звісно ніхто цього дня не залишився без подарунків.

Не обійшлося і без сюрпризів від Сергія Федоровича. Перший – цінні книги про спорт, а другий - гості з Києва – члени Комісії атлетів НОК, jлімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Валерій Гончаров, призери Ігор: Анна Сорокіна (стрибки у воду), Олександр Крикун (легка атлетика). 

Олімпійці поділились з дітками історіями свого успіху, відповіли на численні запитання та побажали школярам займатись спортом та обов’язково відвідувати бібліотеку, бо книга важливий супутник життя. 

На згадку про зустріч гості залишили у бібліотеці свої автографи.


Фото:

Нашi партнери