Скадовськ. Спортивна фан-зона діє

На центральній міській площі нині людно, нове спортивне містечко скликає футбольних вболівальників та звичайних перехожих добре провести час.

8 червня урочисто відкрито центральний спортивний майданчик. Голова районної держаної адміністрації Є.Устинов першим привітав гостей спортмайданчику, міський голова О. Гавриш у виступі сзазначив, що нині реалізовано волю всіх скадовчан, й фан-зона Скадовська єдина у Херсонській області збудована руками волонтерів коштом спонсорів. Це зона здорового стилю життя - справді зона курорту від негативу та спортивного оздоровлення. Олександр Васильович побажав Україні перемог, країні, де живуть чудові люди, які бажають жити у мирі й злагоді з усіма народами світу. 

До спільної молитви за щасливе майбутнє ЄВРО-2012, за наше місто і його жителів запросив голова оргкомітету фан-зони В. Кухарчук.

Свято почалося весело і цікаво для всіх його учасників. Найменші бавилися у наметі з іграшками та на м'яких гірках, їх розважали веселі клоуни, кіт Леопольд, Тигрик та П’ятачок. Старші діти грали у бадмінтон, шахи, шашки, рухливі гри. Діти з таборів відпочинку пританцьовували та скандували під сучасні футбольні хіти.

Показові виступи скадовських спортсменів з футболу, боротьби, хортингу, боксу, важкої атлетики викликали море аплодисментів, співали і танцювали ансамблі від організаторів свята. А головне дійство, а саме трансляція матчів вгомонила веселий натовп, всі вслухалися у слова коментаторів, вивчаючи хід визначних ігор.

Свято продовжується щодня, з подарунками для дітей зі Скадовського інтернату, з веселими іграми та неодмінно напруженими матчами.


Фото:

Нашi партнери