Херсонський "Інваспорт". ХІХ Всеукраїнська Спартакіада "Повір у себе" серед дітей з фізичними вадами

З  28 травня  по 17 червня  2012 року команда спортсменів Херсонського регіонального центру «Інваспорт» у складі 14 чоловік  взяла участь у першій частині фінальних змагань  ХІХ  Всеукраїнської Спартакіади серед дітей з фізичними вадами «Повір у себе».
Херсонці виступили  у п’яти видах спорту (шахи, бадмінтон, боротьба вільна і класична, легка  атлетика, настільний теніс) серед  команд  27 регіонів України.
Успішно виступили борці вільного і класичного стилю ( 4  золотих,  1 срібна і  3 бронзових медалі,  тренер – викладач  Дмитро Шейко)
Шахи представляли 2 спортсмени Херсонського «Інваспорту» - Олена Снєсарєва і  Дмитро Шадренко, які вибороли по дві золоті нагороди (тренер-викладач  Олександр Денисенко).
Золоту і срібну медалі  з легкої атлетики вибороли Юлія Старченко в метанні м’яча і  Ігор Дерев’янко  з бігу на 400 метрів (тренер-викладач  Дмитро Шейко).
У змаганнях з бадмінтону чемпіонкою Спартакіади і золотою медалісткою стала  Наталія Ненько, вихованка школи-садка-інтернату № 29 (тренер спортсменки  Максим Веселий)
Успішно виступили в змаганнях з настільного тенісу вихованки тренера-викладача Олега  Лободи. Двічі срібною і бронзовою призеркою стала Ганна Таран, срібною призеркою  - Мілана Ковальова і  бронзовою призеркою – Анастасія Султан.
В цілому команда Херсонського «Інваспорту» у складі 14 спортсменів виборола  20 нагород ( 10 золотих, 5 срібних  і 5 бронзових  медалей).    
Одразу після повернення команди з «Артеку» починається підготовка до другої частини Спартакіади «Повір у себе», яка пройде у вересні цього року в НЦ «Україна» м. Євпаторія. 


Фото:

Нашi партнери