Європейський Юнацький Олімпійський Фестиваль-2015 отримав логотип і девіз

Столиця ХІII літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю – Тбілісі, пройшла першу ретельну перевірку.

Члени Координаційної комісії від Європейських Олімпійських Комітетів (ЄОК) на чолі з главою Йозефом Лібою відвідали стадіон для церемоній відкриття та закриття змагань, оглянули проект майбутнього Олімпійського селища, яке буде розташоване у тихому зеленому районі Тбілісі біля озера. Будівельні роботи вже розпочалися і до кінця 2014 року об’єкт має бути зданий у експлуатацію.

Оргкомітет Фестивалю вже розробив і представив девіз – «Крок у майбутнє», а також логотип, який поєднує в собі зображення спортсмена у дії з традиційним грузинським степом.

Члени комісії ЄОК також провели зустрічі з представниками Національного олімпійського комітету Грузії та федераціями з видів спорту.
«Проект «Тбілісі-2015» виглядає дуже перспективним, і якщо Оргкомітет виконає всі зобов’язання і реалізує свої плани, юні спортсмени залишаться задоволеними, як від спортивних об’єктів, так і від відомої грузинської гостинності», - підкреслили представники Координаційної комісії ЄОК.

Довідково:  ХІII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль проходитиме з 19 по 24 липня 2015 року у Тбілісі (Грузія).  Планується, що у змаганнях візьмуть участь понад 3000 спортсменів з усіх 49 країн-членів Європейських олімпійських комітетів.


Фото:

Нашi партнери