Фінальні змагання VІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2012 року з футболу серед збірних команд юніорів міст і районів області

1-3 червня 2012 року  в місті Каховка на стадіоні «Олімпійський» відбулися фінальні змагання з футболу VІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2012 року серед збірних команд юніорів  1994-1996 років народження міст обласного підпорядкування і районів області.
У змаганнях   взяли участь 6 кращих за підсумками зональних змагань команд, 104 юніорів Бериславського, Білозерського, Генічеського, Скадовського районів, міст Каховка і Нова Каховка. П’ять команд представляли також фізкультурно-спортивне товариство «Колос»,  а одна з Нової Каховки ФСТ «Спартак».
Змагання відбулися у 2 раунди: І (груповий) раунд – змагання в двох групах за коловою системою (кожна з кожною) в одне коло, ІІ (нокаут) раунд – матчі «плей-офф» (результати змагань –  додаються).
У результаті проведених змагань чемпіоном VІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2012 року серед збірних команд юніорів  1994-1996 років народження міст обласного підпорядкування і районів області стала збірна Білозерського району (тренер Василь Чернявський, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Тритенко), сформована на базі вихованців Чорнобаївської ДЮСШ Білозерського району (директор Василь Чернявський)  у складі:  Дмитро Булєца, Денис Одиноченко, Сергій Купча, Євген Поляков, Олексій Кисліцин, Ренат Абасов, Сергій Івченко, Сергій Цибульський, Петров Валерій, Руденко Віталій, Сергій Бухтояров, Демідовець Анатолій, Калюжний Віталій, Нєнов В’ячеслав, Бескровний Віталій, Скоріков Владислав, Родіон Куликов. 
Срібним призером стала збірна Генічеського району (тренер Руслан Ропан, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Лілія Філіпова), сформована на базі вихованців Генічеської ДЮСШ районної ради (директор Едуард Годес), бронзовим призером – збірна міста Каховка (тренер Юрій Окул, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту міської ради Сергій Кашулін), сформована на базі вихованців Каховської міської ДЮСШ (директор Віктор Чухрай).
Команда-переможниця та команди-призерки були нагороджені пам'ятними призами (кубками) та дипломами, а гравці цих команд – медалями та дипломами управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.


Фото:

Нашi партнери