Премія Кабміну України за особливі досягнення молоді у розбудові України

13 червня 2012 року прийняте розпорядження № 361-р «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України». Документ ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України.
Згідно з розпорядженням, йдеться про 60 премій у шести номінаціях: «За виробничі досягнення», «За наукові досягнення», «За творчі досягнення», «За спортивні досягнення», «За особисту мужність» і «За внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху».

Премія присуджується молодим людям віком до 35 років, особливі досягнення яких сприяють розвитку суспільно-економічного життя України, її розбудові та утвердженню міжнародного авторитету. Всього в цьому році було розглянуто пропозиції щодо 220 номінантів від центральних і місцевих органів виконавчої влади, Національної академії наук, всеукраїнських громадських молодіжних організацій.

Розмір Премії становить 3400 грн. Разом з коштами лауреати отримують диплом і нагрудний знак. Ці витрати здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для здійснення заходів державної політики з питань молоді, жінок та сім’ї.

Серед нагороджених 2 представника Херсонької області у номінації "За спортивні досягнення": Гурнаков Андрій Олексійович — тренер-викладач з пауерліфтингу Каховської районної дитячо-юнацької спортивної школи “Колос”, рекордсмені Європи серед молоді, неодноразовий чемпіон України, майстері спорту міжнародного класу з пауерліфтингу серед осіб з особливими фізичними потребами та здорових спортсменів та Тихова Дар’я Олександрівна — спортсменка Херсонської школи вищої спортивної майстерності, неодноразова чемпіонка України та Європи, майстері спорту міжнародного класу із стрільби кульової. Поздоровляємо наших спортсменів!!!!

Повний список нагороджених   http://www.sportforall.info/ofpage/iddoc/144


Фото:

Нашi партнери