Перемоги каховських тенісистів

З 15 по 18 травня у м. Іллічівськ (Одеська обл.) відбувся відкритий міжнародний турнір з тенісу серед ветеранів. У змаганнях взяли участь відомі тенісисти-аматори з Москви, Львова, Одеси, Севастополя, Дніпропетровська, Києва, Чернівців, Бреста та інших міст СНД.
Тенісисти змагалися в одиночних та парних розрядах вікових категорій: 40+, 45+, 50+, 55+, 60+. Матчі складалися  з трьох сетів і тривали до 2,5-3 годин. Достойно на цих престижних змаганнях виступили тенісисти м. Каховки – Галина Комягіна, Ірина Яременко та Володимир Комягін.

За підсумками турніру, продемонструвавши добру фізичну та технічну підготовку та обіграв усіх своїх суперників, каховчанка Галина Комягіна стала переможцем змагань у своїй віковій категорії в одиночному розряді, а також повторила свій успіх у «міксті» разом з Юрієм Юдіним з Дніпропетровська.

Успішно виступили у своїх категоріях в одиночному розряді інші представники міста: Ірина Яременко виборола друге місце, а Володимир Комягін здобув бронзову нагороду. 

Вітаємо каховських тенісистів з успіхом на міжнародних змаганнях та бажаємо спортивного довголіття і нових перемог на тенісних кортах!


Фото:

Нашi партнери