Англія та Франція - останні чверть-фіналісти Євро-2012, або як козаки у фктбол грали

У заключних матчах групи D визначилися останні команди, які вийшли до чверть-фіналу Євро-2012.
У групі D матч між Англією та Україною завершився перемогою англійців з рахунком 1:0. Проте, є багато питань щодо  голу у ворота збірної Англії. Був чи не був гол? З різними думками можна ознайомитися на сайтах, які освітлюють події футбольного життя на Євро-2012.
Ми вважаємо, що гол був, але югославський арбітр  його не зарохував, хай це залишиться на його совісті. Незважаючи на все, українська збірна виступила гідно, їй пошана та любов вболювальників!!!

Арбітр Віктор Кошшої визнав, що очолювана ним бригада арбітрів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна на Євро-2012. "Після матчу ми подивилися повтори, і відразу ж зрозуміли, що допустили помилку. Ми проаналізували ситуацію, але відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною", - наголосив Кошшої.
За його словами, члени його суддівської команди зроблять правильні висновки з інциденту і не допускатимуть подібних помилок в майбутньому.
"Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку. Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства", - підсумував головний арбітр матчу Англія-Україна на Євро-2012.

А гол-фантом Марка Девіча став світовим трендом. У Великій Британії на ньому вже заробляють гроші. На сторінках місцевої преси з'явилась реклама, у якій використаний кадр, коли Джон Тері вибиває м’яч з лінії воріт. Фото підписано українською: "Вам треба було піти до Спіксейверс - так говорять в Україні". А під цим текстом пропонують замовити тест на зір. Спіксейверс - це компанія, яка продає окуляри та контактні лінзи. Нагадаю, опісля матчу українські фанати рекомендували головному арбітру перевірити зір.

В іншому поєдинку цієї групи між командами Швеції та Франції перемогу здобули Шведи. За підсумками останнього туру групи D в чверть-фінал вийшли команди Англії та Франції.    

Результати матчів:
Група D
Англія – Україна - 1:0 
Швеція – Франція - 2:
0

21 червня в Польщі у першому чвертьфінальному матчі  зіграють національні команди Чехії та Португалії.


Фото:

Нашi партнери