Підведені підсумки проведення обласного конкурсу малюнків та фотографій серед учнівської молоді "Рік спорту та здорового способу життя"

Організаційний комітет  з підготовки та проведення обласного конкурсу малюнків та фотографій серед учнівської молоді "Рік спорту та здорового способу життя" підвів  підсумки представлених робіт. Серед 20 переможців та призерів  конкурсу -  учні загальноосвітніх шкіл м. Херсона,  Цюрупинського, Нижньосірогозького, Великолепетиського, Великоолександрівського, Верхньорогачицького та Каховського районів.

Конкурс  із трьох етапів проводився протягом березні-травня серед дітей та учнівської молоді у трьох вікових категоріях: І категорія - 6-9 років, ІІ - 10-14 року, ІІІ- старше 14 років.

Організатори конкурсу - обласне управління з фізичного виховання та спорту Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, управління у справах сім"ї, молоді та спорту  облдержадміністрації,  обласне відділення Національного олімпійського комітету України та обласний центр фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх". 

З протоколом  конкурсу  та переможцями  номінацій можна ознайомитися  http://sportforall.info/ofpage/iddoc/145


Фото:

Нашi партнери