Члени Української Академії спорту примірили нову олімпійську форму

Національний олімпійський комітет України разом з генеральним партнером з екіпіровки національної олімпійської збірної компанією «Bosco» провели урочисту церемонію екіпірування уславлених олімпійців – членів Української Академії спорту.

Дата 21 червня була обрана невипадково. Адже саме цього дня 1947 року на 40-й сесії Міжнародного Олімпійського Комітету в Стокгольмі (Швеція) було прийнято рішення про проведення історичних для СРСР і українських спортсменів Ігор XV Олімпіади в Гельсінки у 1952 році.

Академіки першими примірили обновки олімпійської форми, у якій вже зовсім скоро виступатимуть наші спортсмени у Лондоні. Сергій Бубка, Ніна Бочарова, Ельбрус Тедеєв, Ірина Дерюгіна, Ігор Коробчинський, Сергій Кушнірук, Іван Богдан, Віктор Налейкін змогли самі оцінити переваги як дизайну, так і високих технологій у пошитті одягу.

«Приємно, що розпочавши наше співробітництво з компанією «Bosco» перед Олімпіадою в Пекіні у 2008 році, ми продовжуємо разом йти і до наступник Ігор, підписавши контракт до 2017 року», - підкреслив президент НОК України.

За словами Сергія Бубки, наші спортсмени тепер завжди виглядають яскраво, привертаючи до себе увагу не лише результатами, а й і зовнішнім виглядом.
«Нам дуже приємно і почесно одягати олімпійську збірну України. Світ спортивної моди не стоїть на місці і ми намагаємось у кожній своїй колекції не лише відповідати усім сучасним започаткуванням, а й знайти родзинку, яка б вирізняла наших спортсменів з-поміж усіх інших», - зазначив виконавчий директор ТОВ «Боско Дніпро» Сергій Гаврик.
Як саме виглядатимуть наші олімпійці у Лондоні, вже зовсім скоро можна буде побачити під час спеціальної презентації, яка запланована на початок липня.

Довідково: Українська Академія спорту була створена за ініціативою президента НОК України Сергія Бубки у 2007 році. До неї увійшли легендарні спортсмени, що завершили активну спортивну діяльність та залишили визначний слід в олімпійській історії.
Основна мета Академії – популяризація спорту, поширення олімпійських ідеалів. Протягом року її члени беруть активну участь у проведенні різноманітних благодійних та просвітницьких акціях НОКу, зокрема на них, покладено й визначення переможців Всеукраїнської церемонії «Герої спортивного року».


Фото:

Нашi партнери