У рамках Року спорту та здорового способу життя проводиться Всеукраїнська олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги»!

З 23 червня по 20 липня 2012 року в усіх регіонах України проходить Всеукраїнська олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги», присвячена Року спорту та здорового способу життя в Україні, XXX Олімпійським іграм у Лондоні, 60-річчю участі спортсменів України в Олімпійських іграх сучасності.

Захід організовано Державною службою молоді та спорту України спільно з Національним олімпійським комітетом України.

Основною метою Всеукраїнської олімпійської естафети є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, вшанування уславлених особистостей праці, спорту, культури, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та дорослих до занять спортом.

Проведення естафети включає в себе запалення вогню у факелі від полум’я вічного вогню пам’ятних місць України, пронесення його факелоносцями – представниками різних верств населення, соціальних груп, переможцями місцевих спортивних спартакіад та іншими уславленими людьми територіями своїх областей з фінішем на їх центральних спортивних спорудженнях та запалення у чаші.

Представники регіонів будуть представляти його на фініші естафети у Києві в день проводів спортсменів України на Олімпійські ігри.


Фото:

Нашi партнери