Каховка. День молоді та Всеукраїнській Олімпійській день

З нагоди відзначення Дня молоді та Всеукраїнського Олімпійського дня у минулі вихідні у місті відбулись спортивні змагання, організовані відділом у справах сім»ї, молоді та спорту Каховської міської ради.

Турнір з пляжного волейболу. 23-24 червня на спорткомбінаті «Олімпійський» відбувся традиційний турнір з пляжного волейболу серед чоловіків. Команди-учасниці змагалися за коловою системою та у підсумку переможцем турніру зі стовідсотковим результатом стала команда «Меліоратор» у складі Андрія Сєрова та Олександра Дурандіна. На другому місці - команда «Імперія» (Андрій Ткаченко та Антон Антонов). На третьому місці - команда «Радість» (Євген Борщ та Андрій Панченко). Переможці та призери були відзначені почесними грамотами, медалями та призами від організаторів. 

Бліц-турнір з шахів. 24 червня у шаховому клубі міського Палацу культури «Меліоратор» пройшов міський бліц-турнір з шахів. переможцем шахових змагань став Олег Пильщиков (8,5 очок), на другій сходинці турнірної таблиці - Євген Лозович (8 очок), на третьому місці - Віталій Явнюк (7,5 очок). Призери турніру відзначені грамотами та медалями від організаторів. 

Чемпіонат міста з міні-футболу. 24 червня відбувся передостанній тур Чемпіонату (першості) м. Каховки з міні-футболу 2012 серед команд Вищої та Першої ліги. За тур до закінчення змагань у Вищій лізі визначився Чемпіон міста 2012 року - команда «Чумак - Грін Тім», яка вже набрала 19 очок та стала недосяжною для найближчих переслідувачів. Доля срібних і бронзових нагород, на які претендують одразу п"ять команд, буде вирішуватись в останньому турі чемпіонату.

За тур до закінчення визначився переможець першості у Першій лізі. Ним, незалежно від матчів останнього туру, стала команда «Цунамі», що набрала 21 очко. За інші призові місця в останньому турі посперечаються ще чотири колективи.

Отже на вболівальників чекає захоплююче закінчення міні-футбольної першості, останній дев"ятий тур якої відбудеться 28 червня 2012 року на спортивному майданчику ЗОШ № 5. Початок ігор о 09.00. Календар матчів останнього туру:

26.06.2012
18.00 - Чумак-Грін Тім - ЕККО
28.06.2012
09.00 Цунамі - Олімпієць-2
09.40 Бокс - Маратон
10.20 Факел - Абсолют
11.00 Слива Юнайтед - Олімпік
11.40 Атлант - Інтер
12.00 - нагородження призерів серед команд Першої ліги
13.00 Зеніт - Авангард
13.40 ТРАМ- Спартак
14.20 Олімпієць - Молоді регіони
15.00 - нагородження призерів серед команд Вищої ліги


Фото:

Нашi партнери