Українці вже в Олімпійському селищі

Українські   спортсмени, які 16 липня  ввечері прибули до Лондона, уже влаштувалися в «Seaside» зоні Олімпійського селища. Вони поселилися в двомісних номерах дев’ятиповерхового будинку з блочною системою.

На першому поверсі знаходяться штаб і медпункт. Поки що невідомо, хто сусіди нашої збірної, але за 10 днів до відкриття Ігор у селищі вже вельми людно і вирує життя. Щоправда, ще багато служб працюють в обмеженому режимі і все знаходиться в стані підготовки. У їдальні представлені найрізноманітніші кухні світу, тож кожен знайде собі страви до смаку.

Від аеропорту «Хітроу» до Олімпійського селища українці добиралася близько двох годин, незважаючи на виділену олімпійську смугу і відсутність пробок. Проте довга мандрівка мала і позитивний бік: наші олімпійці побачили місто і його визначні пам'ятки – Біг Бен і Букінгемський палац.
Зазначимо, що до Олімпійського селища – найкомпактнішого за всю історію – прибуде близько 16 тисяч спортсменів із 204 країн світу. Завтра український десант на Туманному Альбіоні поповниться плавцями.

Фото:

Нашi партнери