Херсонські боксери визначили найкращих

Під час урочистого підведення  підсумків діяльності Херсонської обласної федерації боксу України за 2018 рік, яке відбулося у Херсоні цими вихіднимиі, призедент обласної федерації Олександр Трутєв нагородив  кращих спортсменів-призерів чемпіонатів України та Європи дипломами та цінними призами  за спортивні досягнення в минулому році.

Подяки були вручені тренерам, чиї вихованці досягли значних результатів, і партнерам, які зробили свій внесок у діяльність федерації. Також Олександр Трутнєв висловив подяку всім  за підтримку в розвитку херсонського боксу Федерації боксу України. Не залишилися без уваги і ветерани, яким традиційно була вручена грошова допомога. Також були визначені і  нагороджені  найкращі представники  херсонського  боксу за 2018 рік.

Кращим боксером
визнаний Олександр Меленюк - переможець міжнародного турніру Давида Квачадзе в Грузії, чотиристоронньої міжнародної матчевої зустрічі у Львові Lviv Boxing Cup, матчевої зустрічі чотирьох країн в Харкові, фіналіст чемпіонату України серед еліти, кандидат на участь в Олімпійський іграх-2020 уТокіо.

Кращим боксером
серед жінок стала Христина Картавцева - фіналістка міжнародного турніру в м.Щецін (Польща), фіналістка  і бронзовай призерка чемпіонатів України серед юніорок.

Кращим тренером
- Сергій Меленюк - старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед еліти, спортивний директор клубу «Золоті рукавички», один з тренерів Національної збірної України з боксу серед еліти.

Кращим суддею визнано Володимира Дзядевича  - суддю міжнародної категорії, що судив в минулому році багато чемпіонатів України і міжнародних турнірів.

Кращий командний результат - Костянтин Мельник -  старший тренер збірної області серед молоді, який  призвів команду Херсонської області до кращого результату на чемпіонаті України.

Фото:

Нашi партнери