Свято гандболу у Білозерському районі

16 лютого 2019 року в смт Білозерка (Херсонська область)  відбувся турнір до Дня святого Валентина з гандболу серед команд дівчат. Спортивне свято відбулося в рамках проекту «Майбутні чемпіони», що реалізується за програмою «Активні громадяни» Британської Ради та Фонду «Об`єднання» у співпраці з Білозерською РК ДЮСШ.

На початку змагань з привітаннями та подарунком виступила голова об’єднання «Білозерський центр регіонального розвитку» Елла Петренко, яка завдяки своїй активній роботі допомогла придбати для Білозерської спортивної школи гандбольну форму для  дівчат. 

 Узмаганнях взяли участь понад 60 юних спортсменок з Білозерської РК ДЮСШ, Чорнобаївської та Велетенської філій (Білозерської РК ДЮСШ). Наймолодші з них ходять до 2 класу! Незважаючи на свій юний вік, жаги до перемоги, завзяття та наполегливості їм не бракувало.

Команди, які вибороли призові місця отримали кубки від селищної ради: ІІІ місце – у команди з Велетенської філії, ІІ місце та срібні нагороди у – чорнобаївських  спорсменок, а  І місце посіли білозерські гандболістки. Усі учасниці турніру отримали грамоти та солодощі, трьох найкращих спортсменок відзначено медалями; Криволап Вікторія, Шпак Алла та Кротюк Віолетта.

Також кращими гравцями турніру стали: Рабцевич Євгенія, Колеснікова Дана, Іванова Вероніка - з Білозерки,  з Чорнобаївки -  Москаленко Олександра, Булатова Яна, Митровка Дар’я та з Велетенського  - Жовтобрюхова Ангеліна та Стрельченко Поліна. 

Підготували дівчат тренери-викладачі Білозерської РК ДЮСШ Гуркалюк Г.В., Колощук І.В. та Мазманян О.О.

Фото:

Нашi партнери