Районний турнір з волейболу до Дня визволення Верхньорогачицького району від німецько-фашистсьских загарбників

9 лютого 2019 року у смт Верхній Рогачик (Херсонська область)  у спортивному залі Верхньорогачицької опорної школи І-ІІІ ступенів  проведено традиційний районний турнір з волейболу, присвячений Дню визволення селища та Верхньорогачицького району від німецько-фашистсьских загарбників. 

У змаганнях взяли участь 8 районних команд з  с. Ушкалка, с. Первомаївка, с. Чистопілля, команда відділення поліції Верхньорогачицького району, команда районної ради,  «Олімпік» Верхньорогачицької опорної ЗОШ, команди «Акули» та  «Перемога» з районного центру.

З привітальними словами до учасників змагань звернулися голова Верхньорогачицької районної ради Геннадій Нестеренко та начальник відділу культури Ліна Ліснича. Пам'ять про визволителів було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника герою-визволителю рідного Верхньорогачицького району – Петру Юліановичу Корбуту.

За рішенням суддівської колегії турнір проводився за олімпійською системою (на вибування). 

У підсумку в матчі за третє місце команда районної ради перемогла команду с. Чистопілля.

У фінальному двобої між командами «Акули»  смт  Верхній Рогачик та с. Ушкалка перемогу у турнірі виборола команда «Акули». 

Кращим гравцем серед чоловіків було визнано гравця команди «Акули» Владислава Давиденка, серед жінок - представницю команди районної ради Олену Ігнатенко.

Призери турніру та кращі гравці були нагороджені грамотами та призами відділу культури  Верхньорогачицької райдержадміністрації.

Фото:

Нашi партнери