Огляд 37-го туру Української хокейної ліги - Парі-Матч

16 і 17 лютого 2019 року відбулися три матчі в рамках 37-го туру Української хокейної ліги - Парі-Матч. «Дніпро» у важкому поєдинку переграв «Білий Барс». «Кременчук» розгромив на своєму льоду МХК «Динамо». «Крижані Вовки» за всіма статтями програли вдома «Донбасу». А в перенесеному поєдинку 25-го туру «Кременчук» повторно обіграв «Динамо». 

«Дніпро» – «Білий Барс» 6:5 (1:2, 3:0, 2:3)
Найбільш цікавим поєдинком вікенду стало протистояння в Херсоні, де місцевий «Дніпро» зіграв з «Білим Барсом». Гості добре почали поєдинок і після стартового періоду виграли 2:1. У другій 20-хвилинці підопічні Дмитра Підгурського прийшли в себе і закинули три шайби. Але гості зуміли зробити камбек, відігравшись з 2:4 на 4:4. Але все-таки «щуки» дотиснули противника і змусили його помилитися. В кінці матчу команди обмінялися голами, а фінальна сирена зафіксувала важку перемогу «Дніпра» 6:5.

«Кременчук» – МХК «Динамо» 10:3 (3:1, 3:1, 4:1) Найбільш результативна команда турніру в черговий раз підтвердила свій статус. «Кременчук» впевнено розібрався з харків'янами, в кожному з періодів забивши не менше трьох шайб. Дублями в воротах «Динамо» відзначилися Олексій Ворона, Віктор Тютченко і Микола Кисельов. У гостей двічі закинув Володимир Чердак. В результаті кременчужани обіграли географічних сусідів з непристойним рахунком 10:3.

«Крижані Вовки» – «Донбас» 1:12 (0:5, 1:4, 0:3) Ще більш впевнений успіх відсвяткував «Донбас». Команда Сергія Вітера домінувала в матчі проти головного аутсайдера чемпіонату протягом всієї гри. Результат протистояння було вирішено задовго до кінця поєдинку. Майже один період в воротах «Вовків» зіграв президент клубу Андрій Хапков. Він неодноразово виручав свою команду, але в результаті «Донбас» закинув рекордну для себе кількість голів у сезоні. По дві шайби на рахунку Євгена Нікіфорова, Олександра Костікова, Віталія Ляльки та Іллі Коренчука. У господарів єдиний раз пробив Богдана Дьяченка Данило Дуюн. 12:1 - тотальний погром для «Вовків» від донеччан.

«Кременчук» – МХК «Динамо» 6:1 (2:0, 2:0, 2:1) «Кременчук» і «Динамо» наступного дня провели повторний матч між собою, закривши пробіл в програмі 25-го туру УХЛ. Пропущений поєдинок пройшов не з такою результативністю, як днем раніше, але це не завадило підопічним Олександра Савицького оформити чергову впевнену перемогу над харківським клубом. По дві шайби в кожному з періодів принесли кременчужанам переможні 6:1 і проміжне перше місце  (87 очок) в регулярному чемпіонаті.

Далі у турнірній таблиця розташувалися: «Донбас» (2 місце) з 86 очками, «Дніпро» (3 місце) з 84 очками, «Юілий Барс» (4 місце) з 39 очками, МХК «Динамо» (5 місце) з 24 очками, №Крижані Вовки» (6 місце) з 10 очками  


Фото:

Нашi партнери