Збірна Херсонщини з кіокушин карате виборола перше загальнокомандне місце у Полтаві

15-16 лютого 2019 року у Полтаві відбувся відкритий Кубок України з кіокушин карате (WKB) серед дітей, юнаків, юніорів, дорослих і ветеранів у розділі «ката». 

Спортсмени змагалися у 9 вікових категоріях у чоловіків та 6 вікових категоріях у жінок. У змаганнях брали участь близько 600 спортсменів з усіх регіонів України у тому числі з Херсонської області. 

У складі команди Херсонської області  виступали 19 найкращих вихованців комунального закладу «Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» Херсонської обласної ради.

У нелегкій та напруженій боротьбі херсонські спортсмени завоювали 9 золотих та 4 бронзові нагороди. Завдяки цим нагородам збірна Херсонщини посіла перше місце в загальнокомандному заліку.

Переможців та призерів підготував тренер-викладач КЗ «Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» Херсонської обласної ради  Олег Жиров.

Варто також відзначити, що свій внесок в цю перемогу внесли і  представники  Каховки. Так, Олександр Гриненко в своїй віковій групі зайняв перше місце, а Ілля Квашніна - друге місце.



Фото:

Нашi партнери