Традиційний Кубок з волейболу, присвячений пам’яті лейтенанта Якова Андрєєва

23 лютого 2019 року у смт Високопілля у спортивному залі КЗ «Високопільська спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Херсонської обласної ради відбувся відкритий традиційний Кубок з волейболу, присвячений пам’яті лейтенанта Я.Л.Андрєєва.

На запрошення для участі у змаганнях прибули команди з с.Любимівка Нововоронцовського району, Кочубеївської об’єднаної територіальної громади, Архангельської та Високопільської селищної рад.

Зі словами привітання до учасників звернулися голова Високопільської районної державної адміністрації Сергій Старух та Високопільський селищний голова Руслан Застава, які у своїх виступах зазначили, що Кубок з волейболу присвячується пам'яті про загиблого лейтенанта Якова Андрєєва, який визволяв Високопільщину від нацистських загарбників, побажали спортсменам удачі та перемог. 

Змагання проводились за  коловою системою. Учасники та вболівальники турніру стали свідками цікавих матчів, захоплюючої боротьби, технічного володіння м’ячем, блискавичних передач та влучних ударів, отримали масу позитивних вражень. 

За підсумками змагань команди посіли наступні  місця: 5 місце - с. Нововознесенське, 4 місце – смт Високопілля, 3 місце – смт Архангельське, 2 місце – с. Кочубеївка. Перше місце та Кубок виборола команда гостей з с.Любимівка Нововоронцовського району. 

У кожній команді визнано кращих гравців турніру: Євгеній Скляр (смт Архангельське), Вадим Бойчук (с. Любимівка), Михайло Малюжонок (смт Високопілля), Дмитро Зуйков (с.ововознесенське), Руслан Вінічук (с. Кочубеївка).

Командам –переможцям та кращим гравцям вручені грамоти та призи від організаторів змагань.

Фото:

Нашi партнери