Хокею в Херсоні стане більше

25 лютого 2019 року  голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер провів виїзну нараду у приміщенні льодового Палацу «Фаворит-Арена». Найголовнішим питанням, із яким голова завітав до спортивної споруди, стало розширення меж арени.

Нагадаємо, за ініціативи Владислава Мангера, Херсонщина вперше за багато років стала власницею професійної хокейної команди. Хокейний клуб «Дніпро» засновано навесні 2018 року на базі новоствореного комунального підприємства «Обласний центр хокею» Херсонської обласної ради рішенням ХVІІ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання. Того ж року «Дніпро» дебютує в Українській хокейній лізі – найвищому професійному дивізіоні країни і майже одразу привертає до себе увагу всієї України, поступово посуваючи колишніх лідерів. Зрозуміло, що дуже швидко хокейні матчі почали користуватися великим попитом як у городян, так і гостей нашого міста.

«Наразі арена вміщує 430 чоловік. Трибуни завжди переповнені. Квитків у день гри вже не купити. Назріла велика необхідність «розширюватися». Наша задача не лише створювати умови для команди та тренерів, ми маємо поважати і глядачів, яким вже надто тісно. Думаю, що трибуни треба розширювати хоча б до 600 місць», – зазначив Владислав Мангер. 

Таким чином відповідальним особам було доручено зайнятися питаннями оформлення необхідних документів, проекту тощо.

«Коли люди навіть тільки вболівають за улюблену команду, то вже хоча б пасивно, але долучаються до спорту. Ми маємо відривати нашу молодь від комп’ютерів, а людям старшого віку надати можливість пишатися досягненнями Херсонщини. Дуже приємно бачити повні трибуни і відчувати захоплення від гри нашого «Дніпра», – резюмував голова облради.

Фото:

Нашi партнери