Обласні змагання з настільного тенісу серед спортсменів-інвалідів у рамках ХХVІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе»

22 лютого 2019 року у Херсоні у тенісному залі ДЮСШІ відбулися обласні  змагання з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху та ураженням опорно-рухового апарату у рамках ХХVІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе». 

У змаганнях взяли участь  25 спортсменів - юнаки і дівчата із Олешек і Херсона, які боролися за право ввійти до складу збірної команди області і попасти у фінал ХХVІ  Спартакіади «Повір у себе».

Херсонські команди представляли спортсмени НВК №48, спеціальної ЗОШ-інтернат, ДЮСШІ і Херсонського регіонального центру «Інваспорт».

Відкрив змагання в .о. начальника Херсонського регіонального центру «Інваспорт» Борис Кедровський, який побажав юним спортсменам вдалих виступів і перемог.

Гарну гру показали вихованці тренера Олега Лободи - Кобець Андрій, Татусь Катерина, Бугайчук Іван і Ісагалієв Яким та тренера Вероніки Андрющенко -Демковець Катерина. Вони посіли  1 місця і вибороли путівки у фінал ХХVІ Спартакіади «Повір у себе». 

Усі переможці і призери чемпіонату області були нагороджені дипломами.

Фото:

Нашi партнери