Олімпійців урочисто провели на Ігри в Лондон

21 липня на Майдані Незалежності у Києві пройшли урочисті проводи Олімпійської збірної команди України на Ігри XXX Олімпіади до Лондона.
Не дивлячись на суто англійську дощову погоду,  чимало прихильників спорту зібрались в серці Києва, щоб висловити свою підтримку та єднання зі спортивними героями України. Мільйони телеглядачів мали змогу долучитися до святкового дійства в прямому ефірі «Першого Національного».
Члени національної збірної на чолі з головним олімпійцем країни Сергієм Бубкою пройшлися урочистою ходою по центральній вулиці столиці України.
Привітати олімпійців та побажати їм успішного старту прийшов Прем’єр-міністр України Микола Азаров, який оголосив вітання від Президента України Віктора Януковича та вручив національний прапор держави прапороносцю збірної на Іграх-2012 Роману Гонтюку.

В свою чергу, Сергій Бубка побажав атлетам віри у власні сили та висловив надію, щоб над лондонським небом якомога частіше піднімався державний прапор та лунав національний гімн.

«Ми всі разом вболіватимемо за вас і чекатимемо успішного повернення на Батьківщину. В добру путь, олімпійці», - зазначив у своєму зверненні керманич НОК України.

Фінальним акордом свята стала офіційна пісня Олімпійської збірної «Чемпіони» у виконанні Віталія Козловського та святковий салют 27 липня.

Вболіваємо за наших олімпійців разом!

Нок України http://www.noc-ukr.org/news/ol_mp_jc_v_urochisto_proveli_na_gri_v_london/


Фото:

Нашi партнери