Курсанти Херсонського факультету ОДУВС стали переможцями та призерами регіонального турніру з прикладного рукопашного бою

23 лютого 2019 року в м. Херсоні на базі Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішних справ відбувся регіональний турнір з прикладного рукопашного бою. 

Організатором змагань виступили Херсонська обласна федерація прикладного рукопашного бою, Херсонський обласний спортивний клуб бойових мистецтв «Скіф» за безпосередньої участі Херсонського факультету. 

У відповідності з програмою змагань спортсмени змагалися у 8 вагових та 7 вікових категоріях.  Також програма змагань передбачала боротьбу у двох розділах − «Вільний двобій» (поєдинки в усіх вікових (вагових) категоріях) та «Прикладний двобій-1» − «Техніка самозахисту». 

Всього у змаганнях брали участь більше 70 спортсменів спортивного клубу та інших спортивних команд міста, в тому числі  і 6 курсантів Херсонського факультету. 

Всі курсанти підрозділу виступали в розділі «Вільний двобій» і фактично кожен з них став переможцем чи призером змагань. Так, 1 місця здобули рядовий поліції Прохода Денис (вікова категорія 18+ років, вагова категорія  75 кг) та рядовий поліції Легкий Юрій (вікова категорія 17-18 років, вагова категорія  65 кг).

Другі місця посіли рядовий поліції Катран Ян (вікова категорія +18 років, вагова категорія 70 кг) та рядовий поліції Богданов Євген (вікова категорія 18+ років, вагова категорія  +80 кг).

Бронзовими призерами стали рядовий поліції Соловей Максим (вікова категорія +18 років, вагова категорія 70 кг) та рядовий поліції Зіньковський Данило (вікова категорія 17-18 років, вагова категорія  65 кг).

Оргкомітетом змагань переможці та призери  нагороджені медалями та дипломами. 

На стройовому плацу навчального закладу проректор державного університету  декан Херсонського факультету Олексій Соловей та заступник декана Віра Галунько привітали курсантів з перемогою у турнірі. Джерело

Фото:

Нашi партнери