Пошук фахівця сфері фізичної культури та спорту для роботи з дітьми з особливими потребами

Новокаховська ОТГ шукає фахівця для розвитку паралімпійського та дефлімпійського руху, повідомляє  ONLINE Нова Каховка з посиланняи на відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаїовської міської ради.

З метою створення умов для розвитку паралімпійського та дефлімпійського руху в Херсонській області був створений та працює Херсонський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт». (далі – Центр). 

Завданням Центру є залучення людей з інвалідністю до систематичних занять фізичною культурою та спортом, поліпшення фізкультурно-оздоровчої та реабілітаційної роботи серед людей з особливими потребами. Центр має своїх фахівців в Олешківському, Білозерському, Каховському, Генічеському районах та в місті Херсоні. Ці фахівці проводять активну фізкультурно-спортивну роботу на місцях.

Центр планує мати свого представника в місті Нова Каховка (фінансування за рахунок обласного бюджету), що дасть можливість спільно з спортивними та громадськими організаціями проводити фізкультурно-спортивну та реабілітаційну роботу серед людей з інвалідністю на території Новокаховської об’єднаної територіальної громади.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту шукає кандидатуру та запрошує до співпраці у Херсонському регіональному центрі з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».
Вимоги до кандидата: вища освіта та бажання працювати у сфері фізичної культури та спорту з дітьми з особливими потребами.

Детальна інформація за номером телефону – (05549) 4-53-13 або 4-50-39.

Фото:

Нашi партнери